dimarts, 8 de juny del 2010

4 comunistes


Ara fa unes setmanes va tenir lloc al teatre de Blanes un sentit homenatge a “4 comunistes” entre ells a dos històrics dirigents del PCE, Paco Frutos i Maxi Antequera. Molta gent i de diferents colors polítics, entre ells l’ex-alcalde de Blanes Josep Marigó (PSC) i l’ex portaveu d’ERC, Joan Puig. També l’ex-alcalde Blanes Ramon Ramos(CiU) va enviar un emotiu escrit que va ser llegit pel presentador de l’acte.
Dues coses a destacar, per un costat la poca presencia d’alguns destacats membres d’EUiA i l’aposta de la vella guàrdia del PSUC per l’Amparo Ardanuy, que malgrat perdre les primàries davant l’actual portaveu Joan Salmeron va ser la persona que és va posar al capdavant de l’acte.
Per un altre costat el ridícul del portaveu del PSC, Josep Marigó que va marxar de l’acte en un dels moments que el seu partit va rebre dures critiques per les retallades socials que Zapatero ha anunciat. És veu que alguns les crítiques no les suporten.
Destacar igualment que el comunisme malgrat alguns, a Blanes segueix viu, felicitats al Maxi i a la resta de companys, ja ens agradaria que la seva tasca, el seu compromís fos vigent en alguns dels actuals líders d’EUiA.

6 comentaris:

  1. esteu malats d'odi!!!
    feu pena!!!

    ResponElimina
  2. Tots els comentaris d'aquest blog practiquen la màxima següent: divide y venceràs. Intenta sembrar rumors que desestabilitzin la cohesió interna dels diferents grups, excepte evidentment ERC, CIU, PDB i PP. Només ho fa amb els que considera la seva "competència" la CUP (també independentites, ERC no té el monopoli, IcVEUia (Salmerón - Amparo) i PSC, el seu estimat Marigó.

    Aquesta línia et fa perdre credibilitat i l'altra, acusar a tort i dret sense demostrar-ho ni denunciar si tens evidències, només parlen de la teva baixa estopa.

    Agur.

    ResponElimina
  3. Joan Puig, si no saps deixar fer la teva gent d'ERC Blanes i la força de gent que hi ha d'ERC a Blanes, com a mínim no et fotis amb la resta de grups. Ni fas, ni deixes fer.
    Deixa en pau la política municipal blanenca d'una vegada, t'ho agraïrem TOTS, inclús els teus.

    ResponElimina
  4. De moment aquest bloc no diu cap mentida,diu quatre veritats, només cal veure la reacció d'alguns comentaris, els mateixos de sempre.

    ERC ha fet la feina i ara alguns volen aprofitar-ho.

    ResponElimina
  5. i tant que ha fet la feina:

    permetre que governin els faxistes!!

    ResponElimina
  6. Evitar que els franquistes no governin, Marigó i EUiA a favor de l'espoli del franquisme

    ResponElimina