dissabte, 12 de juny del 2010

La política del Sr. Marigó: Gasta els diners i corre!

Article de Joan Burjachs al Diari de Girona, sobre com malgasta els diners el Sr. Marigó.

En relació a l'article publicat pel portaveu del PSC a Blanes, Josep Marigó, ara fa uns dies en aquestes planes, des de la regidoria d'hisenda de l'Ajuntament de Blanes m'agradaria que quedessin clars uns punts que el Sr. Marigó amb la hipocresia que el caracteritza va obviar.
Va ser ell, el portaveu del PSC, quan era alcalde, qui va imposar polítiques socials econòmicament nefastes per Blanes en èpoques de bonança i ara, el mateix Marigó demana que se suprimeixin tots els serveis, que ell va autoritzar i que es van fer amb diners de la construcció. En un clar exemple de "gasta els diners i corre" el Sr. Marigó va passar a l'oposició després d'una nefasta política social.
Qui va crear la despesa en temps de bonança econòmica? El Sr. Marigó, el mateix que ara demana que les retallin. Va crear serveis a través d'ingressos del "totxo" sense parar a pensar què passaria en el futur, com diu la dita, pa per avui, (2003-2007) però fam per demà (2007-2011). Parlant breument de números però que quedi clar; l'any 2003 el pressupost en despesa corrent de l'Ajuntament que va heretar de CiU l'equip del PSC va ser de 23,8 milions d'euros, quan va deixar el mandat l'any 2007 era de 37,6 milions, un 58% d'increment.
El Sr. Josep Marigó va perdre quatre anys de la nostra vila malgastant els diners. Va crear una despesa insuportable per Blanes, va incrementar un 52% la despesa de personal de l'Ajuntament en un mandat trist, fosc i sense cap projecte.
Actualment, Blanes ha donat un tomb, hem millorat la nostra imatge, s'ha millorat els serveis als ciutadans, Blanes torna a tenir projecció, ara es prenen decisions i tot això en temps de crisi. Una vegada més s'ha fet bona la dita popular Blanenca; els socialistes Blanencs malgasten els diners i els governs Convergents gestionen i creen projectes per al futur del municipi.
Apel·lar a la por que la gent de CIU som els dolents de la pel·lícula, Sr. Marigó, ja no funciona. Fa vuit anys el dolent era, l'alcalde de CiU, Ramon Ramos i ara l'Alcalde Josep Trias, per sort, ja no se'l creu ningú, ni tan sols aquells que pretén que el votin perquè han rebut subvencions del Dipsalut. Per cert, un organisme que vostè presideix i que he llegit es gastarà 60.000 euros en material promocional per als Ajuntaments i entitats. Una nova estratègia per guanyar eleccions locals?, vull pensar que no és així.

4 comentaris:

  1. com sempre en Burjachs tergiversa els fets. Ves Joan que no expliquem els teus chanchullus des que estàs a l'equip de govern. Que se sap tot.

    ResponElimina
  2. els d'en Marigó al dipsalut?

    ResponElimina
  3. Deixi de fer el ridícul sr puig!

    ResponElimina
  4. Deixeu en pau al Sr. Puig, ha estat un dels millors regidors de Blanes, llastia que els mediocres i les envejes van carregar contra ell

    ResponElimina