diumenge, 23 de maig del 2010

La veritat ens farà lliures


L’anterior blocada Hipòcrites per damunt de tot!!!! ha tingut molt de seguiment, i ha despertat fins i tot a CDC, que aquest diumenge ha publicat al Diari de Girona un article del seu president local, en Jaume Sagrera que porta per nom “ja en tenim prou” on explica tota una seria de realitats que confirmen punt per punt el que dèiem en aquest bloc.

Feia temps que no veiem una reacció com aquesta, en un article ple de contundència posant al descobert les contradiccions del PSC a Blanes, que dirigits per Josep Marigó diuen allò que no fan. L’article posa al descobert la hipocresia dels socialistes blanencs que critiquen amb contundència allò que ells fan cada dia i sense cap mena d’escrúpols. En aquest article Jaume Sagrera acusa al PSC i al seu portaveu Josep Marigó de contractacions irregulars al Dipsalut entre altres denuncia la contractació d’una ex regidora del PSC i altres contractes mercantils sota sospita.

Algun seguidor de sa palomera ha qüestionat els articles que publiquem, avui sabem que allo que vam dir no és cap mentida, sinó tot lo contrari, unes veritats ben dites és el que hem publicat a sa palomera i la veritat sens dubte ens farà lliure.

1 comentari:

  1. S'ha endescuidat de dir que:

    - Quim Matas va estar 8 anys enxufat a l'ajuntament amb en Bota i en Ramos

    - Que ara tenen en Jordi Cupena contrcatat i amb la BlackBerry pagada per l'ajuntament (ciutadans

    - Que tenen enxufada sense oposicions a la dona del VICTOR BASSOLS (el deutor del PDB, aquell que va haber de dimitir d'un càrrec de confiança que exercia però no tenia)

    - Que el Sr Gibert té un assessor d'urbanisme que ens costa més de 100.000 eurs a l'any i a sobre anem perdent sentències que ell va informar.

    - Que tenen un càrrec de confiança propossat pel PDB a turisme que fins i tot ha votat ERC a favor.

    - Que estant exufant gent de l'entorn de CiU, del PP i del PDB als quioscos de gelats mentre han enviat a la misèria a les famílies que ho feien fins ara.

    - El Sr Sagrera, abans de signar un artícle, se l'hauria de llegir. Qui li ha fet deuria estar "malalt" d'odi.



    - Que han enxufat a l'Enric Pérez, primer al grup Tarradelles (el salvador de Blanes), després al Manresa i ara a NORA (tela!!)

    ResponElimina