dilluns, 24 de maig del 2010

Una història d’amor entre EUiA i FCC

Segons va publicar el diari El Punt, EUiA de Blanes ha sortit en defensa de la multinacional espanyola Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) en el litigi que mante contra l’Ajuntament de Blanes. Increïble però cert, en lloc de defensar l’Ajuntament, la formació que diu ser la veritable esquerra surt en defensa dels interessos econòmics de l’empresa que fins aquest més ha gestionat el servei de recollida, un servei de recollida lluny del desitjable.


Un contracte que ja portava molts anys caducat i que precisament EUiA no va fer res per treure el nou concurs, i més encara va ser sota el seu mandat que és va ampliar el servei sense el mínim concurs públic. Blanes va acabant pagant molt més car el servei per culpa de la seva deficient gestió.

Segons la mateixa notícia, EUiA traspassa la frontera de la dignitat i entra en clara sospita, cal que expliqui algunes coses que ara s’aboquen al silenci. Perquè aquest interès tant gran en defensa a una multinacional que ha gaudit dels privilegis d’un contracte sense concurs? Perquè tanta duresa contra una empresa mixta i pel contrari tanta docilitat cap a l’empresa privada? Com poden exigir a l’Ajuntament que pagui el que reclama FCC si és demostrat que el servei no el van complir? Ells que diuen defensar el comunisme, que s’ho facin mirar.

Sort que en el seu moment ERC va forçar una sortida al parany de FCC, i la seva aposta per una empresa mixta començarà a donar el seu fruït, ara l’Ajuntament podrà exigir a FCC el que li pertany, malgrat tot caldrà estar amatent al boicot de l’empresa FCC a l’hora de fer el traspàs. Un motiu més que suficient per exigir a EUiA explicacions públiques d’aquest més que amistat amb FCC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada