dissabte, 5 de juny del 2010

Dipsalut, l’eina de Josep Marigó per fomentar el vot captiu


Des que Josep Marigó va arribar a la Diputació de Girona a presidir l’organisme autònom DIPSALUT, les coses han canviat molt. Des de la presidència d’aquest organisme ha desplegat una xarxa de vot captiu en base a subvencionar i contractar aquelles enfitats o persones que li riuen les gràcies.
Fins i tot ha subvencionat entitats que res tenen a veure amb el Dipsalut, en un intent de crear una xarxa de suport que li permeti facilitar la victòria a les properes eleccions municipals. La seva obsessió passa per convèncer als seus que a les properes eleccions obtindrà majoria absoluta amb els seus socis d’EUiA i que l’objectiu passa per acabar amb els republicans.
Per un costat incitant i alimentant (políticament) una candidatura d’unitat popular a l’entorn d’Esteve Burcet (sense cap possibilitat d’obtenir representació) i d’aquesta manera deixar fora el independentisme de l’Ajuntament de Blanes i per un altre costat teixir una xarxa de vot captiu per tal d’aconseguir la propera alcaldia.
Volem saber on es gasta els diners públics el Sr. Marigó, si se’ls gasta per lluitar contra un mosquit tigre o pel contrari dedica els diners públics als seus interessos polítics, entre altres aconseguir l’alcaldia de Blanes a qualsevol preu.
ERC ha fet segurament molts errors, però ha demostrat com d’útil és la independència, ha denunciat les males arts, les amistats perilloses i mai s’ha privat de denunciar els interessos ocults d’una part de la classe política.
Només cal recordar algunes d’aquestes apostes dels republicans que el temps els hi acabat donant la raó. La lluita per evitar un augment desmesurat de l’aigua pel tema dessaladora, les llicencies mal donades, entre altres la del edifici de Montferrant, o el Mercadona, la desviació del cost de la ciutat esportiva, els IBI no cobrats, o el desdoblament de la N-II pel Vilar que farà que molts ciutadans tinguin un nou peatge a partir de juliol, i la llista segueix quasi fins al infinit.
Davant de tant de joc brut, cal parlar clar. Només ERC pot evitar un govern en majoria absoluta format per una coalició de facto entre PSC i EUiA, que els enganys de l’estratègia del vot captiu del PSC no t’enganyi.   

12 comentaris:

  1. tot sortirà, i tindrem les proves, cap problema

    ResponElimina
  2. jo en tinc de la vostra ineficacia i desinformació

    ResponElimina
  3. parlem? no tinguis por, tot sera veritat

    ResponElimina
  4. Joan, ets una mostra de comportament malalt i poc étic...

    ResponElimina
  5. Hauràs de canviar el títol de Sa Palomera per "destruint, si puc, al Marigó" i actualitzar el perfil amb les teves dades personals. Èncara que l'estil de redacció i la monotemàtica ja ens informen del creador.

    ResponElimina
  6. Crec que no cal, qui menteix al final queda al descobert.

    Montferrant, qui va donà la llicencia, qui assumeix el cost?

    ResponElimina
  7. Multen un integrant de la llista d´ERC per llençar una tanca al mar

    El jutjat de Primera Instància número 3 de Blanes ha condemnat Joaquim Rutllant i Valls, que recentment ha anunciat que formarà part de la candidatura d´ERC a Blanes en els pròxims comicis municipals i és, a la vegada, president de la plataforma Salvem Pinya de Rosa, a pagar durant 15 dies una multa de sis euros diaris per un delicte de faltes comès en llençar al mar una tanca propietat de l´Ajuntament de Blanes.
    El denunciat, a qui s´incrimina conjuntament amb Anna Prats i Molla, haurà de fer-se càrrec també de pagar al consistori el preu de la tanca, que no s´ha pogut recuperar, i que ascendeix a 54 euros més. La sentència, on l´Ajuntament de Blanes consta com a demandant, preveu també que els dos acusats es facin càrrec de les costes processals, en cas que n´hi hagi.
    Els fets, que segons consta a la sentència els dos encausats van descriure com «una bretolada», van tenir lloc el passat sis de gener de 2007. Segons el dictament judicial, es considera provat que Rutllant i Prats van agafar del carrer una tanca de propietat municipal, la van portar fins la platja i des d´allà la van llençar al mar.
    El text judicial destaca que el «valor d´allò abocat -en aquest cas perdut-», ja que l´estri no ha pogut ser recuperat, ascendeix a 54 euros i considera que els denunciats han de restituir aquest import a l´Ajuntament de Blanes. Ambdós inculpats van reconèixer els fets davant el jutge en un judici ràpid per un delicte de faltes que es va fallar el passat 10 de gener.

    http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2615_3_187045__Comarques-Multen-integrant-llista-dERC-llenar-tanca

    ResponElimina
  8. La LLicència del MERCADONA (m'he saltat la literatura, qui la vulgui que la demani):

    ACTA DE SESSIÓ DE LA COMISSIÓ DE GOVERN

    Identificació de la sessió

    Núm.: 18/2003
    Caràcter: ORDINÀRIA
    Data: 16 de maig de 2003
    Horari: De les 14:45 h. a les 15.30 h.
    Lloc: Casa de la Vila

    Assistents titulars:
    Ramon Ramos i Argimon, alcalde
    Antoni Fernández i Arana, tinent d'alcalde
    Susanna Sola i Escobar, tinent d'alcalde
    Pere Gual i Alum, tinent d'alcalde
    Enric Pérez i Guardiola, tinent d'alcalde
    Miquel Colom i Canal, secretari
    Francesc Lucio i Pérez, interventor
    Excusen l'assistència:
    Josep Trias i Figueras, tinent d'alcalde, per malaltia

    57.- Exp.58/2003-ACT MERCADONA,SA - llicència municipal ambiental annex II.2 d'un supermercat amb aparcament per a 99 places a la Ctra. Accés Costa Brava, 56-66.
    ________________________________________

    Identificació de l'expedient

    Llicència municipal ambiental sol•licitada el 1 d'abril de 2003 per la Sra. Anna Moya González en nom i representació de l'empresa MERCADONA, SA per la legalització d'una activitat de comerç al detall de productes en règim de Supermercat amb aparcament de 99 places situat a la Ctra. d'Accés Costa Brava, 56-66 de Blanes

    Antecedents

    1. S'ha sol•licitat llicència municipal ambiental el 1 d'abril de 2003 per la Sra. Anna Moya González en nom i representació de l'empresa MERCADONA, SA per la legalització d'una activitat de comerç al detall de productes en règim de Supermercat amb aparcament de 99 places situat a la Ctra. d'Accés Costa Brava, 56-66 de Blanes.
    .......
    La Comissió de Govern, per unanimitat dels assistents, adopta el següent

    ACORD:

    1. Concedir la llicència comercial municipal d'establiment comercial mitjà, de conformitat amb l'establert pel Pla Territorial Sectorial d'Equipaments Comercial i pel propi POEC de Blanes a la Sra. Anna Moya González en nom i representació de l'empresa MERCADONA, SA per la legalització d'una activitat de comerç al detall de productes en règim de Supermercat amb aparcament de 99 places situat a la Ctra. d'Accés Costa Brava, 56-66 de Blanes.
    ...........

    CURIOSITATS!!!!!

    * LA JUNTA DE GOVERN ESTAVA PRESIDIDA PEL SR. RAMON RAMOS DE CIU
    * EL SR. TRIAS ESTAVA MALANT
    * EL SR. PUIG (MEMBRE DE LA JUNTA) NO ES VA NI EXCUSAR (DEURIA ESTAR FENT ALTA POLÍTICA O PENJAT AL TELÈFON)
    * AQUESTA ERA LA ÚLTIMA JUNTA DE GOVERN DEL SR. RAMOS (PERQUÈ TANTES PRESSES SI ENCARA NO HI HAVIA LLICÈNCIA D'OBRES?)
    * QUINA RELACIÓ I QUINS ACORDS HI HAVIA ENTRE EL SR. RAMOS, EL SR. PUIG I EL SR BENET ANGELATS (REPRESENTANT DE MERCADONA I ALTRES COSES)

    El Sr. Puig està obsesionat, qui el desobsesionarà, el desobsionador que el desobsesioni, bon desobseniador serà!!

    ResponElimina
  9. Ah, m'endescuidava!!!

    Visca el Marigó que és l'únic que ajuda a les entitats de Blanes!!!

    Amb quatre collons!! panda d'inútils!!

    I perquè no parleu dels 100.000 eurs de subvenció de la diputació a la casa del poble d'erc, o els 90.000 euros d'acció social i ciutadania a la casa del poble d'erc, o els 70.000 euros de l'ajuntament d'en Trias pel "lloguer" del vot d'erc (lloguer de la casa del poble d'erc), seguim?

    Totes les tèndències polítiques són lícites però això d'erc a Blanes és de "PUTA PENA", millor que es quedin a casa (seva) i entri gent més assenyada per defensar Blanes, Catalunya i els ciutadans i la independència.

    ResponElimina
  10. En poques paraules poc ètic... El Sr. Marigó simplement és President d'un Organisme que DONA SUPORT als municipis de TOTA LA PROVÍNCIA DE GIRONA en matèria de SALUT PÚBLICA, treballa per tots i cadascun d'aquests municipis amb la mateixa diligència que ho faria un altre President encara que fós d'un altre ideologia política! L'OBJECTIU DEL SR. MARIGÓ és fer la seva feina amb la màxima eficàcia SENSE MENYSPREAR ni cear DESIGUALTATS amb cap municipi. PErò és clar sempre hi ha els OPORTUNISTES que intenten enfosquir la direcció de l'Administració pública quan qui dirigeix no comparteix la seva ideologia. ÉS INJUST i és poc correcte menysprear una persona d'aquesta manera!

    ResponElimina