divendres, 11 de juny del 2010

EUiA explica com han arruïnat les finances municipals!!!!!


“L’anunci de l’acte s’ha fet amb pancartes a la via pública que han estat retirades per no haver demanat el permís corresponent, és l’exemple de les seves maneres de fer” 
El proper divendres, EUiA de Blanes ha organitzat un acte sota el títol “Blanes: Arruinados” on explicaran com han fet possible que les finances municipals necessitessin d’un pla de xoc per poder seguir treballant.
Entre els temes que explicaran, sí diguessin la veritat:
1.- Com tenir un deute milionari amb la multinacional FCC, i no assumir les seves responsabilitats. No sols això sinó que són els principals defensors dels seus interessos.
2.- Com aprovar models urbanístics que afavoreixen l’especulació generats per l’ex alcalde Marigó que poden provocar un considerable deute a l’Ajuntament. Parlem del suport necessari que va rebre el PSC per especular a Mont ferrant, resultat una llicencia anul·lada i possibles indemnitzacions milionàries a pagar.
3.- Permetre un desdoblament que la N-II que comporta un augment del peatge de Palafolls en més d’un 30% a partir del proper juliol.
4.- Malgrat ser els representants de l’Ajuntament de Blanes en el Consorci de l’Illa de Blanes, no van controlar el desviament milionari de les obres de la ciutat esportiva. 1000 milions de les antigues pessetes perduts per la seva irresponsabilitat.
Esperem que assumeixin les seves responsabilitats, i demanin disculpes públiques de la seva nefasta gestió.
Com som persones lliures, els comentaris no són censurats, no fem com altres que impedeixen la lliure expressió. Però no dieu més, que diem mentides, en aquest bloc expliquem les realitats davant la demagògia i els insults que practiquen alguns.

5 comentaris:

  1. Nota: La fotografia que encapçala el blog damunt és de la signatura d'acord del 2007. Com han pogut arruinar Blanes estant a l'oposició? I com tens la barra de dir això si tu has format part dels anteriors governs tant socialista com de CIU? No t'adones que ja perd l'oremus?

    ResponElimina
  2. Joan, consulta un assessor de comunicació perquè t'ajudi a fer una millor estratègia ja que aquesta no et dóna resultat i veritablement restes suport i credibilitat al teu grup. Ara ja fas riure....

    ResponElimina
  3. Veig que esteu obcecats amb en Puig, malgrat la vostra rabia, ERC ha estat peça clau, va denunciar les males practiques de Marigó i per aixo els van fer fora.
    On és la mentida de sa palomera. La foto és la prova evident del fracàs de la conxorxa

    ResponElimina
  4. aire frec, felicitats pel nou sa palomera, molt més simpàtic i dient les veritats

    ResponElimina
  5. Expliqueu la vostra manera tergiversada de veure les coses. Per començar, els únics que han deixat l'ajuntament en números vermells durant dos anys consecutius, i això no és mentida, han estat els convergents amb la ajut d'ERC, per continuar, recordo que ERC, i això també és veritat, sempre ha estat al Govern i quan ha interessat ha fet veure que la malifeta no era seva, sinó dels altres, per tant sempre amb les mans netes, je,je.

    FCC: El deute va estar heredat de governs convergents i d'ERC d'anys anteriors.

    Mont-Ferrant: Pregunteu-li als tècnics per quina raó han estant interpretant durant anys la normativa urbanística a tota la zona de Mont-Ferrant que ha acabat donant llicències no només en època de Govern Socialista, ERC i EUiA, sinó també en èpoques de governs Convergents-PP-ERC.

    Desdoblament de la NII, també és culpa d'en Marigó, vinga Joan, això no t'ho creus ni tú.

    Consorci Illa de Blanes: Per quina raó ERC es queixa de la desviació de la Ciutat Esportiva i no diu res de quasi el 30% de desviació que ha tingut la Rbla. Joaquim Ruyra o la pavimentació de diversos carrers de Blanes?

    Vinga Joan que com que no tens res més que fer carregues la teva ràbia en els altres.

    ResponElimina