dissabte, 19 de juny del 2010

Marigó (PSC) s’amaga de la seva responsabilitat per la llicencia del bolet de Mont-ferrant


Mentre CiU amb el suport del republicans intentant evitar el pitjor desastre de la democràcia a Blanes, evitar pagar per una llicencia mal donada per l’alcalde Josep Marigó (PSC), el portaveu socialista resta callat i amagat.
No parlem de quatre duros, estem parlant que l’Ajuntament de Blanes li pot costar molt car els flirtejos amb el sector de la totxana del Sr. Marigó. La sentencia del jutjat que anul·la la llicencia concedida comporta greus conseqüències, reduir l’edifici tres metros per cada costat comporta un elevat cost i costoses indemnitzacions, si el jutjat decreta l’execució de la sentencià, Blanes quedarà endeutada i arruïnada aquest cop de veritat.
Davant d’aquesta situació és sorprenent la manca de reacció, i la manca de demanar disculpes per part del portaveu socialista, recordem que en el seu moment i a proposta d’ERC, és va aprovar per unanimitat una modificació urbanística que hagués evitat la sentencia, avui no tindríem ni el bolet ni la sentencia condemnatòria contra l’Ajuntament.
Josep Marigó es deu al seu poble, té l’obligació de demanar disculpes, explicar perquè es va reunir amb el promotor d’amagat del seu regidor d’urbanisme, perquè va canviar de parer i va tirar enrere el procés que hagués evitat el bolet urbanístic, en definitiva si la proposta dels republicans hagués estat aprovada avui Blanes no tindria aquest greu problema.
El Palau de la Música i el govern del PSC a Barcelona han comportat l’escàndol de l’hotel del palau, a Blanes l’actitud poc clara de Josep Marigó ha comportat l’escàndol del bolet de Mont-ferrant.

1 comentari:

  1. Aquesta llicencia, esteu segurs que la va donar el PSC?
    No es va donar l'any 2003 sota el govern del senyor Ramon Ramos?

    ResponElimina