dissabte, 15 de maig del 2010

L’AMPA del CEIP Sa Forcanera va ser enganyada per l’ex alcalde Marigó (PSC)


Malgrat els advertiments de la regidora d’ERC Conxita Boldú que els barracons que s’anaven a posar a la plaça onze de setembre ho serien per molts anys, sabedora de la lentitud de la Conselleria d’Educació i del retard en la cessió dels terrenys per part dels promotors, l’alcalde de la passada legislatura, Josep Marigó va enganyar a l’AMPA i els veïns prometent allò que sabia que no era possible, què en quatre o cinc anys els barracons ja no hi serien.

En lloc d’afrontar la seva responsabilitat, l’actual portaveu dels socialistes blanencs, posa més llenya al foc per desgastar a l’actual consistori, amb acusacions falses per amagar el seu engany. Frustrat per haver quedat a l’oposició i apressat pel seu partit i veient com no té clara la seva reelecció com a candidat, ha optat per saltar al vuit i fer una oposició destructiva. Avui la seva paraula no té cap mena de credibilitat, la seva tàctica “posà llenya al foc, que alguna cosa queda” se li acabarà girant en contra.

Marigó va mentir als veïns, ell era coneixedor de tot el retard, i ho va amagar, ara no val a canviar de discurs i fotre el mort als altres, ara cal treballar amb el govern municipal per desencallar les coses i tenir la nova escola el més aviat possible. La regidora republicana ja ho va advertir i no se li va fer cas, un cop més el temps torna donà la raó als republicans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada