dissabte, 29 de maig del 2010

El PSC veu amb bons ulls a Esteve Burcet com a candidat la CUP a l’Ajuntament


La bona relació entre el portaveu del PSC, Josep Marigó i el més que probable candidat per les CUP a Blanes Esteve Burcet ha omplert d’optimisme una part de les files socialistes, veuen més a prop obtenir una majoria. El PSC considera que una candidatura com la que pot representar l’Esteve li complicaria la vida a la llista republicana per obtenir representació. Aquest és l’objectiu del PSC alimentar a l’Esteve Burcet per tal que es presenti per evitar que ERC tingui representació.

El seu càlcul passa per deixar fora de l’Ajuntament, l’única representació independentista. L’obsessió per ERC de l’actual cap de llista socialista l’ha portat a incentivar que Esteve Burcet home clau de la formació de les CUP a Blanes es presenti per desgastar als republicans. En les quatre darreres eleccions municipals ERC ha estat decisiva a l’hora de decidir els governs municipals, la formació independentista de referència no ha claudicat mai davant els intents dels socialistes d’imposar un model fora de lloc.

En aquesta legislatura els republicans han assumit la responsabilitat de fer governable Blanes, la decisió del PSC de renunciar a governar ha deixat el vot d’ERC, com el vot més útil d’aquets darrers anys. Han sabut fer la renovació i sense cap mena de dubte han tingut un paper de responsabilitat en aquesta legislatura, seves són algunes de les millors propostes d’aquests darrers anys.

Entre els compromisos duts a terme pels republicans cal destacar la primera hora gratuïta de l’aparcament del passeig, l’aprovació d’un pla general d’urbanisme sostenible, obrir finalment la ciutat esportiva, nova contracte de recollida, urbanització del centre de Blanes. La ciutat no ha estat aturada.

dilluns, 24 de maig del 2010

Una història d’amor entre EUiA i FCC

Segons va publicar el diari El Punt, EUiA de Blanes ha sortit en defensa de la multinacional espanyola Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) en el litigi que mante contra l’Ajuntament de Blanes. Increïble però cert, en lloc de defensar l’Ajuntament, la formació que diu ser la veritable esquerra surt en defensa dels interessos econòmics de l’empresa que fins aquest més ha gestionat el servei de recollida, un servei de recollida lluny del desitjable.


Un contracte que ja portava molts anys caducat i que precisament EUiA no va fer res per treure el nou concurs, i més encara va ser sota el seu mandat que és va ampliar el servei sense el mínim concurs públic. Blanes va acabant pagant molt més car el servei per culpa de la seva deficient gestió.

Segons la mateixa notícia, EUiA traspassa la frontera de la dignitat i entra en clara sospita, cal que expliqui algunes coses que ara s’aboquen al silenci. Perquè aquest interès tant gran en defensa a una multinacional que ha gaudit dels privilegis d’un contracte sense concurs? Perquè tanta duresa contra una empresa mixta i pel contrari tanta docilitat cap a l’empresa privada? Com poden exigir a l’Ajuntament que pagui el que reclama FCC si és demostrat que el servei no el van complir? Ells que diuen defensar el comunisme, que s’ho facin mirar.

Sort que en el seu moment ERC va forçar una sortida al parany de FCC, i la seva aposta per una empresa mixta començarà a donar el seu fruït, ara l’Ajuntament podrà exigir a FCC el que li pertany, malgrat tot caldrà estar amatent al boicot de l’empresa FCC a l’hora de fer el traspàs. Un motiu més que suficient per exigir a EUiA explicacions públiques d’aquest més que amistat amb FCC.

diumenge, 23 de maig del 2010

La veritat ens farà lliures


L’anterior blocada Hipòcrites per damunt de tot!!!! ha tingut molt de seguiment, i ha despertat fins i tot a CDC, que aquest diumenge ha publicat al Diari de Girona un article del seu president local, en Jaume Sagrera que porta per nom “ja en tenim prou” on explica tota una seria de realitats que confirmen punt per punt el que dèiem en aquest bloc.

Feia temps que no veiem una reacció com aquesta, en un article ple de contundència posant al descobert les contradiccions del PSC a Blanes, que dirigits per Josep Marigó diuen allò que no fan. L’article posa al descobert la hipocresia dels socialistes blanencs que critiquen amb contundència allò que ells fan cada dia i sense cap mena d’escrúpols. En aquest article Jaume Sagrera acusa al PSC i al seu portaveu Josep Marigó de contractacions irregulars al Dipsalut entre altres denuncia la contractació d’una ex regidora del PSC i altres contractes mercantils sota sospita.

Algun seguidor de sa palomera ha qüestionat els articles que publiquem, avui sabem que allo que vam dir no és cap mentida, sinó tot lo contrari, unes veritats ben dites és el que hem publicat a sa palomera i la veritat sens dubte ens farà lliure.

dimarts, 18 de maig del 2010

Hipòcrites per damunt de tot!!!!


“Un nou cap de servei de l’empresa que farà la neteja a Blanes era el vuit de CiU” amb aquesta notícia publicada avui al Diari de Girona, s’ha desfermat des del PSC un petit terratrèmol polític, el seu portaveu ha saltat a la palestra carregant contra la decisió pressa per part de l’empresa de neteja NORA, empresa participada per un 50% pel Consell Comarcal de la Selva (PSC/CiU), un 40% per CESPA i un 10% per l’Ajuntament de Blanes.

Des Sa Palomera volem manifestar el següent:

1.- Nosaltres no ho faríem, ni tampoc ho farem, per això podem dir les coses pel seu nom.

2.- La decisió l’ha pres l’empresa mixta amb majoria del Consell Comarcal presidit per Jordi Gironés (PSC)

3.- És d’hipòcrites criticar aquesta decisió, si el partit al que pertany ho ha aprovat i ha fet coses semblants. Recordem que anys enrere un regidor del PSC a l’Ajuntament de Blanes va passar a treballar al mateix ajuntament.

4.- Aquets que critiquen la decisió de l’empresa mixta NORA tenen ple de familiars treballant a l’Ajuntament de Blanes

5.-El portaveu del PSC a Blanes és Josep Marigó, diputat de la Diputació de Girona que presideix el DIPSALUT, òrgan autònom amb un elevat pressupost, que no s’ha aturat a l’hora de contractar càrrecs de confiança de difícil justificació. Aviat més informació.

6.- Presentar-se a unes eleccions comporta satisfaccions i riscos, segurament hagués estat millor plegar prèviament i renunciar a la llista, però qui estigui lliure de culpes que tiri la primera pedra, però el portaveu del PSC no la pot tira, està lligat de peu i mans a fosques actuacions.

dissabte, 15 de maig del 2010

L’AMPA del CEIP Sa Forcanera va ser enganyada per l’ex alcalde Marigó (PSC)


Malgrat els advertiments de la regidora d’ERC Conxita Boldú que els barracons que s’anaven a posar a la plaça onze de setembre ho serien per molts anys, sabedora de la lentitud de la Conselleria d’Educació i del retard en la cessió dels terrenys per part dels promotors, l’alcalde de la passada legislatura, Josep Marigó va enganyar a l’AMPA i els veïns prometent allò que sabia que no era possible, què en quatre o cinc anys els barracons ja no hi serien.

En lloc d’afrontar la seva responsabilitat, l’actual portaveu dels socialistes blanencs, posa més llenya al foc per desgastar a l’actual consistori, amb acusacions falses per amagar el seu engany. Frustrat per haver quedat a l’oposició i apressat pel seu partit i veient com no té clara la seva reelecció com a candidat, ha optat per saltar al vuit i fer una oposició destructiva. Avui la seva paraula no té cap mena de credibilitat, la seva tàctica “posà llenya al foc, que alguna cosa queda” se li acabarà girant en contra.

Marigó va mentir als veïns, ell era coneixedor de tot el retard, i ho va amagar, ara no val a canviar de discurs i fotre el mort als altres, ara cal treballar amb el govern municipal per desencallar les coses i tenir la nova escola el més aviat possible. La regidora republicana ja ho va advertir i no se li va fer cas, un cop més el temps torna donà la raó als republicans.