dissabte, 29 de maig del 2010

El PSC veu amb bons ulls a Esteve Burcet com a candidat la CUP a l’Ajuntament


La bona relació entre el portaveu del PSC, Josep Marigó i el més que probable candidat per les CUP a Blanes Esteve Burcet ha omplert d’optimisme una part de les files socialistes, veuen més a prop obtenir una majoria. El PSC considera que una candidatura com la que pot representar l’Esteve li complicaria la vida a la llista republicana per obtenir representació. Aquest és l’objectiu del PSC alimentar a l’Esteve Burcet per tal que es presenti per evitar que ERC tingui representació.

El seu càlcul passa per deixar fora de l’Ajuntament, l’única representació independentista. L’obsessió per ERC de l’actual cap de llista socialista l’ha portat a incentivar que Esteve Burcet home clau de la formació de les CUP a Blanes es presenti per desgastar als republicans. En les quatre darreres eleccions municipals ERC ha estat decisiva a l’hora de decidir els governs municipals, la formació independentista de referència no ha claudicat mai davant els intents dels socialistes d’imposar un model fora de lloc.

En aquesta legislatura els republicans han assumit la responsabilitat de fer governable Blanes, la decisió del PSC de renunciar a governar ha deixat el vot d’ERC, com el vot més útil d’aquets darrers anys. Han sabut fer la renovació i sense cap mena de dubte han tingut un paper de responsabilitat en aquesta legislatura, seves són algunes de les millors propostes d’aquests darrers anys.

Entre els compromisos duts a terme pels republicans cal destacar la primera hora gratuïta de l’aparcament del passeig, l’aprovació d’un pla general d’urbanisme sostenible, obrir finalment la ciutat esportiva, nova contracte de recollida, urbanització del centre de Blanes. La ciutat no ha estat aturada.

8 comentaris:

  1. En primer lloc vull negar rotundament tot el que s'explica a l’article publicat en aquest blog informatiu en relació a la meva persona, donat que no és cert que l'Assamblea Local de la CUP de Blanes m'hagi escollit per encapçalar la llista electoral de la CUP de Blanes per a les properes eleccions municipals ni que cap partit polític blanenc m'hagi incentivat mai per presentar-m'hi.

    Així mateix, vull deixar palès que provinc d'una família de restauradors i que tota la vida he estat ben alimentat i, per tant, no crec que ningú m'hagi d'alimentar, i menys en aquestes alçades de la vida.

    Per tot això, davant aquest article totalment difamatori contra la meva persona basat exclusivament en la mentida, la injúria i sota l’empara d’una "teòrica" anonimitat, sol·licito públicament als administradors del bloc que procedeixin a retirar immediatament l'article en qüestió, així com a realitzar l'oportuna rectificació sobre les imputacions efectuades sobre la meva persona en aquest article.

    En cas contrari, procediré a interposar les accions judicials que esdevinguin oportunes contra els administradors d’aquest bloc per tal de defensar els drets inherents a l’honor i a la dignitat de la meva persona.


    Esteve Burcet.

    ResponElimina
  2. Ostres, no se com són els blanencs, però si tots tenen la pell tant fina, es bastant sorprenent

    Esteve, no se si ets l'Esteve candidat de la CUP que parla la notícia, però pel que dedueixo crec que si. En tot cas, jo no veig que la notícia difami sobre tu, en tot moment parla de probable candidat de la cup, i en segon lloc, perquè sembla més una notícia explicant els interessos del PSC que no els de la CUP.

    El que si que és cert, i com a mínim al meu poble va passar, és que la CUP i ERC teniu el mateix electorat, i que per tant els uns als altres us dividiu al vot. Per exemple, el meu poble, la CUP es va presentar, fent que part del vot d'ERC marxés a la CUP, fet que va fer que ERC perdes un regidor, que la CUP no arribés al 5%, i de rebot, que CiU guanyés aquest regidor que va perdre ERC.

    Per tant, és bastant lògic que el PSC busqui la mateixa jugada, que entre vosaltres us anul·leu, i ni uns ni altres entréssiu.


    Ara, si el que diu la notícia, creus que és un atac a l'honor i a la dignitat i a la persona, ho trobo sorprenent, bàsicament perquè jo no veig cap insult ni res... en tot cas feu el que feu, molts d'ànims


    Salut

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb l'anterior comentari, no ser on veu la CUP la notícia difamatoria. Realment el que diu la notícia és un obvietat, qui surt beneficiat d'aquesta situació és el PSC.
    L'article parla de probable candidat, i diu que existeix una bona relació, és mentida?

    Veient la reacció no tinc cap dubte de la veracitat de l'article. Tinc molt clar que nomès ERC ens porta pel camí de la dignitat nacional i local.

    ERC ha mantingut la flama i porta anys treballant per un independentisme a Blanes.

    Veient la reacció d'alguns tinc molt clar que no vull que els meus vots caiguin ens mans del PSC

    ResponElimina
  4. Mentre en Puig no deixi de tocar els collons, ERC no reinaixerà!!

    Força CUP

    ResponElimina
  5. per aixo ERC esta colaborant amb el PP a goberna Blanes, caray quina flama

    ResponElimina
  6. Per aquets motiu Marigó vol una llista de la CUP, per aconseguir la independencia, i poder espanyolitzar el municipi.
    On eren tots aquests espavilats en el moment de la lluita. la defensa de la Tordera la no especulació.
    Per cert una pregunta qui va permetre els bolents de montferrant i darrera l'esglesia? perquè van fer fora ERC del govern?

    ResponElimina
  7. Quina vergonya que fa el Sr. Puig escrivint mentides en un bloc! Quina poca feina. Clar, com que se li ha acabat la feina de diputat al congrès, de regidor a l'ajuntament i el vaixell se li esfonsa a blanes donat que tot aquell jovent que ens van presentar amb el canvi s'han esfumat i han abandonat el projecte per diferents qüestions ... ara comença a tirar merda a tort i a dret.

    reagrupem-nos.

    ResponElimina
  8. Sort que el temps posa a tothom al seu lloc...

    http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/02/13/joan-rota-sera-lalcaldable-cup-blanes-frederic-tort-anira-numero-dos/465059.html

    JOAN ROTA ALCALDABLE PER BLANES PER LA CUP DE BLANES.

    ResponElimina