dimarts, 18 de maig del 2010

Hipòcrites per damunt de tot!!!!


“Un nou cap de servei de l’empresa que farà la neteja a Blanes era el vuit de CiU” amb aquesta notícia publicada avui al Diari de Girona, s’ha desfermat des del PSC un petit terratrèmol polític, el seu portaveu ha saltat a la palestra carregant contra la decisió pressa per part de l’empresa de neteja NORA, empresa participada per un 50% pel Consell Comarcal de la Selva (PSC/CiU), un 40% per CESPA i un 10% per l’Ajuntament de Blanes.

Des Sa Palomera volem manifestar el següent:

1.- Nosaltres no ho faríem, ni tampoc ho farem, per això podem dir les coses pel seu nom.

2.- La decisió l’ha pres l’empresa mixta amb majoria del Consell Comarcal presidit per Jordi Gironés (PSC)

3.- És d’hipòcrites criticar aquesta decisió, si el partit al que pertany ho ha aprovat i ha fet coses semblants. Recordem que anys enrere un regidor del PSC a l’Ajuntament de Blanes va passar a treballar al mateix ajuntament.

4.- Aquets que critiquen la decisió de l’empresa mixta NORA tenen ple de familiars treballant a l’Ajuntament de Blanes

5.-El portaveu del PSC a Blanes és Josep Marigó, diputat de la Diputació de Girona que presideix el DIPSALUT, òrgan autònom amb un elevat pressupost, que no s’ha aturat a l’hora de contractar càrrecs de confiança de difícil justificació. Aviat més informació.

6.- Presentar-se a unes eleccions comporta satisfaccions i riscos, segurament hagués estat millor plegar prèviament i renunciar a la llista, però qui estigui lliure de culpes que tiri la primera pedra, però el portaveu del PSC no la pot tira, està lligat de peu i mans a fosques actuacions.

3 comentaris:

  1. seria molt interessant que fèssiu enquestes sobre qui volem que siguin els candidats de les altres formacions polítiques.
    posats a escoltar el poble...

    Un apunt més, estaria bé que per a que ningú us titlli d'hipòcrites diguéssiu qui sou o millor dit qui és l'articulista que fa les cròniques i on les podem contrastar. El periodisme és donar informació contrastada i veraç dels fets tot i que últimament poca gent s'apliqui aquest apartat del codi deontològic...

    ResponElimina
  2. Comencem pel PSC, perquè el debat és viu, les informacions la veritat, o no es veritat que un regidor del PSC va entrar a treballar, o que una filla d'un regidor d'EUiA, o que el dipsalut col:loca amics i coneguts?
    els periodistes de sa palomera, com molts altres, el que passa que publiquem allo que altres no poden publicar

    ResponElimina
  3. doncs aquests periodistes són molt estranys,ja que no s'atreveixen a donar la cara.
    jo no he dit en cap moment que la informació que doneu no sigui veritat, la "vostra veritat". poso en dubte que això no sigui alguna cosa més que un altra bloc tendenciós per desgastar a certs partits polítics. si d'això en voleu dir periodisme, vosaltres mateixos, però prou d'instrusisme que els que estudiem la carrera ja tenim prou problemes per accedir al món laboral com perquè tothom s'apunti a fer de "periodistes". no feu més que donar opinió i això no es pot vendre com a informació real, com a molt, manipulada. no doneu les dos versions de les coses, no contrasteu res, només mireu com de malament ho fan uns i no en parleu de lo malament que ho fan els altres. I d'això és del que em queixo. el partidisme sembla ser un mal molt estés dins del "pseudoperiodisme" d'alguns...

    ResponElimina